Na matematiku inak

Možno by sa aj váš prvák, druhák či tretiak rád pochválil ako vie počítať bez toho, aby ste ho z pozície dospelého - autority museli kontrolovať, keď už máme tú "domácu školu". Pri vyriešení úloh z kartičiek sa skontroluje sám a na vás ostane už len pochvala. Žiadne prepočítavanie či označovanie chýb.

Vydavateľstvo ABCedu s autorkou Martinou Totkovičovou a v spolupráci s programátormi podáva pomocnú ruku rodičom a sprístupnili aplikáciu Autokorektívne kartičky zadarmo. Aplikácia je vhodná pre všetky typy mobilných zariadení, telefónov, tabletov, notebookov a samozrejme aj stolných počítačov.


Autokorektívne kartičky, slúžia na precvičovanie matematických zručností hravou a nenásilnou formou. Sú ideálnou pomôckou pre žiakov 1. - 4. ročníka, ktorí ani počas karantény nechcú zanevrieť na svoje vedomosti.


V našej aplikácii môžu deti trénovať sčítanie, odčítanie, násobenie a delenie, pri ktorom sa hra a vzdelávanie sa spájajú do jedného. Pri počítaní príkladov odstupňovaných podľa náročnosti a úlohy sú gradované. Kartičky rozvíjajú nielen matematiku, ale aj trpezlivosť, sústredenosť a kognitívne zručnosti. Príjemné digitálne prostredie spájajúce matematiku, vizuálne prvky a formát hry zaručí, že deti budú Autokorektívne kartičky brať ako zábavku. K úlohám je možné sa opakovane vrátiť, alebo aj sledovať čas. Pre súťaživých je dokonca pripravená virtuálna medaila. Pre svoju nevšednosť môžu osloviť aj žiakov s rôznymi poruchami učenia.

Zošit A si môže vyskúšať aj predškolák a zošit C je určený  pre všetkých, ktorí si chcú precvičiť násobilku. Nerozdeľujeme presne po ročníkoch, pretože náročnosť môže byť pre každého iná, niektorý štvrták možno nevie násobilku a zase na druhej strane prvák zvláda aj počítanie do sto, v zošite B.

Na prácu s Autokorektívnymi kartičkami nie je potrebná pomoc učiteľa alebo rodiča, keďže výsledky aplikácia skontroluje sama. Vy tak budete mať o starosť menej a zároveň môžete mať istotu, že deti si aj bez vášho drobnohľadu cibria svoje mozgové závity.

Aplikácia je zadarmo prístupná počas celého trvania mimoriadneho stavu. Nájdete ju na www.abcguru.sk, stačí sa registrovať.



Hľadať

Odkazovač

silbod

Missel, prihlásenie je ochranou stránky.

16/03/2024 - 07:52
misell

ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy

15/03/2024 - 18:07
Kika

Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam:)

11/03/2024 - 19:09
silbod

MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov

15/02/2024 - 11:05 2
mkollarova

Dobry den prajem ako sa viem dostat k vasim videam ? Dakujem pekne

11/02/2024 - 15:17
simona

:D

29/10/2023 - 14:54 1
silbod

Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.

26/09/2023 - 16:42 2
Milka

Dobrý deň. Chcem sa zaregistrovať, aký je postup? ďakujem

25/09/2023 - 17:57 2
Margita

Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.

Ďakujem

24/09/2023 - 21:38 1
Lubena

:)

17/09/2023 - 21:24

Zrušiť

Partneri