Cesta do minulosti na zámku Schloss Hof

Zámok Schloss Hof: 5. júla poteší slovenských návštevníkov špeciálny program
Hľadáte inšpiráciu na letný výlet? Zámok Schloss Hof, ktorý sa rozprestiera neďaleko Bratislavy, pozýva návštevníkov zo Slovenska prežiť sviatočný deň plný unikátnych zážitkov a príjemného relaxu v objatí prírody. 5. júla je pre slovenských návštevníkov pripravený extra program.

Cesta do minulosti so slovenským lektorom

Ak patríte medzi milovníkov histórie, určite si nenechajte ujsť možnosť zúčastniť sa prehliadky zámku so slovenským lektorom. Prehliadková trasa vás zavedie do prepychových interiérov, kde môžete obdivovať obytný apartmán princa Eugena Savojského, skvostné komnaty cisárovnej Márie Terézie či slávnostnú sálu s hodnotnou výzdobou. Neopakovateľnú atmosféru života na zámku obohacuje mimoriadna výstava s titulom „Princ Rudolf - syn cisárovnej Sisi". Stredobodom mimoriadnej výstavy, ktorá je umiestená v severnom krídle zámku Schloss Hof, je korunný princ Rudolf, jediný syn cisárovnej Alžbety. Vzácne exponáty úplne pohltia návštevníkov všetkých vekových kategórií. Stálu i mimoriadnu výstavu si môžete pozrieť aj individuálne. Aj vďaka popisným textom v slovenskom jazyku budete mať z návštevy výstav plnohodnotný zážitok.
Pre detských návštevníkov je pripravená špeciálna prehliadka so slovenským lektorom, ktorá je „šitá na mieru“ deťom a zaujme svojou nevšednosťou, pestrosťou a hravou formou. Deti sa vydajú na unikátnu exkurziu do minulosti, pričom sa môžu tešiť na pútavé priblíženie života v 18. storočí. O zábavu i učenie hravou formou je postarané.
Letná zábava a relax pre celú rodinu
70-hektárový zámocký areál Schloss Hof je miestom fascinujúcej histórie, pestrých zážitkov i prírodných krás. Doprajte svojim ratolestiam možnosť zajazdiť si na poníkoch či rozvíjať kreatívneho ducha počas tvorivých aktivít v Detskom a rodinnom svete v Bäckenhofe. Nielen deti ocenia možnosť vychutnať si pohľad na zámocký areál z koča. Príjemným spestrením sú aj pútavé ukážky remeselnej práce v autentickej dielni.
Po tom, ako si dosýta vychutnáte špeciálnu programovú ponuku, určite nevynechajte ani návštevu barokovej záhrady s pôsobivým uplatnením vodných a skulpturálnych prvkov, ktorá sa rozprestiera na ploche neuveriteľných 15 hektárov. Očaria vás tu romantické zátišia, pikniková lúka, 35 000 kvetín, tajomný labyrint a bludisko s vyhliadkovou plošinou. Myslíme aj na najmenších – zámocký areál zahŕňa idylický statok s kontaktnou zoo, dobrodružné ihriská, ihrisko s vodnými hrami a zážitkové okruhy, ktoré deťom ponúkajú bohaté možnosti trávenia voľného času.
Za krásnymi miestami nemusíte cestovať ďaleko. „Na skok“ od Bratislavy na vás čaká fascinujúci svet baroka. Stačí len prísť a objavovať.



Tip: 20. - 23. a 27. - 30. augusta návštevníkov očarí Baroková vodná show na zámku Schloss Hof. Tešiť sa môžete na 20 metrov vysoké vodné fontány, ušľachtilé kone, úžasné tanečné i akrobatické výkony a pútavé spojenie skvelej hudby, bubnovania a spevu.

Termín:    5. 7. Špeciálny program pre slovenských návštevníkov | zámocký areál Schloss Hof je otvorený od 10:00 do 18:00 hod.
Miesto:    Schloss Hof 1, 2294 Schloßhof

www.schlosshof.at/sk

Hľadať

Odkazovač

silbod

Missel, prihlásenie je ochranou stránky.

16/03/2024 - 07:52
misell

ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy

15/03/2024 - 18:07
Kika

Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam:)

11/03/2024 - 19:09
silbod

MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov

15/02/2024 - 11:05 2
mkollarova

Dobry den prajem ako sa viem dostat k vasim videam ? Dakujem pekne

11/02/2024 - 15:17
simona

:D

29/10/2023 - 14:54 1
silbod

Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.

26/09/2023 - 16:42 2
Milka

Dobrý deň. Chcem sa zaregistrovať, aký je postup? ďakujem

25/09/2023 - 17:57 2
Margita

Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.

Ďakujem

24/09/2023 - 21:38 1
Lubena

:)

17/09/2023 - 21:24

Zrušiť

Partneri