Schönbrunn Group

Spoločnosť Schloß Schönbrunn Kultur- und Betriebsges.m.b.H. vytvára prostredníctvom novej značky Schönbrunn Group a nového korporátneho dizajnu preklenutie medzi minulosťou a budúcnosťou. Vďaka rebrandingu získjú Schönbrunn Group a jej jednotlivé pamiatky jednotnú identitu značky a zároveň každá samostatne, ako aj spoločne budú pozicionované ako silné značky.
„Pod zastrešujúcou značkou Schönbrunn Group sa zjednocujú všetky pamiatky, ako aj celá ponuka spoločnosti ešte jasnejším a viditeľnejším spôsobom ako doteraz,“ uvádza riaditeľ spoločnosti Klaus Panholzer a vysvetľuje: „My ako Schönbrunn Group chceme zachovať imperiálne dedičstvo a sprístupniť ho ľudom, a zároveň iniciatívne naďalej rozvíjať ponuku a stupňovať zážitky návštevníkov, či už v rámci návštevy na mieste, ako aj prostredníctvom digitálnej ponuky a hodnotných edícii v našich obchodoch. Rebranding tak predstavuje významný krok do budúcnosti.“


Komplexný rebranding teraz prebieha etapovito vo všetkých oblastiach a na všetkých kanáloch, offline aj online, a bude dokončený do konca roka. V rámci tohto procesu bola okrem existujúcich webových stránok jednotlivých pamiatok spustená aj webová stránka spoločnosti „www.schoenbrunn-group.com“. Schönbrunn Group Pass kombinuje všetky štyri významné pamiatky Schönbrunn Group v jednej vstupenke a ponúka návštevníkom komplexný zážitok z vyhľadávaných imperiálnych lokalít. V krátkom čase bola spustená aj aplikácia Schönbrunn-App, ktorá predstavuje Schönbrunn celkom novým spôsobom ako interaktívne svetové kultúrne dedičstvo.

Schönbrunn Group – objavovanie imperiálneho Rakúska

Schönbrunn Group zjednocuje najnavštevovanejšie atrakcie a ponuku imperiálneho dedičstva Rakúska: zámok Schönbrunn, Múzeum nábytku vo Viedni, Múzeum cisárovnej Sisi s cisárskymi apartmánmi a klenotnicou vo viedenskom Hofburgu, ako aj zámok Schloss Hof a zámok Niederweiden. Schönbrunn Group vytvára prostredníctvom svojich pamiatok atraktívne vyhľadávané lokality, ktoré patria k top destináciám kultúrneho turizmu vo svete, a predstavuje predovšetkým kombináciu kvalít ako sú „kultúra na najvyššej úrovni“ a „ekonomická úspešnosť“. Schönbrunn Group vystupuje ako imperiálny hostiteľ, ktorý zdvorilo víta hostí z Rakúska a z celého sveta, poskytuje im výbornú zábavu a rozmaznáva ich po cisársky. Pritom je kladený dôraz na kvalitu, zodpovednosť a pevné partnerstvá pre vzájomný úspech.
Schönbrunn Group generuje vlastné finančné prostriedky na autentické zachovanie zverených kultúrnych pokladov, ich prezentáciu mnohým ľudom, na sprístupnenie historických miest i príbehov a ich ďalší rozvoj v oblasti sprostredkovania kultúry. Schönbrunn Group uchováva zverené dedičstvo a naďalej ho rozvíja.

Zámok Schönbrunn – autenticky zažiť imperiálne dedičstvo

Zámok Schönbrunn je miestom, ktoré jednoducho musíte vidieť pri každej návšteve Viedne. Schönbrunn je skutočne pôsobivou atrakciou s výbornou dostupnosťou, pričom zahŕňa cisársky zámok, Detské múzeum, park, kaviarne a najstaršiu zoo sveta. Tu môžete autenticky zažiť imperiálne dedičstvo Habsburgovcov, dozvedieť sa viac o európskej histórii a zábavným spôsobom objavovať znalosti z oblasti histórie.

Múzeum cisárovnej Sisi – cítiť a zažiť auru cisárovnej Sisi

Na originálnom dejisku, na mieste, kde dlhé roky žila, je cítiť osobnosť a auru Sisi – aká v skutočnosti bola a čo je na nej dodnes také príťažlivé. Inšpiratívny a dojímavý zážitok s množstvom autentických a osobných predmetov patriacich cisárovnej Alžbete.

Múzeum nábytku vo Viedni – dizajnová cesta časom od baroka cez art nouveau až po súčasnosť

Múzeum nábytku vo Viedni očarí návštevníkov najväčšou zbierkou nábytku v Rakúsku, najväčšou biedermeierovskou zbierkou, ako aj putovaním v čase históriou nábytkového dizajnu v mimoriadnej inscenácii.

Zámok Schloss Hof – živý barok pre celú rodinu

Pôsobivý zážitok pre celú rodinu uprostred Moravského poľa. Ponorte sa do sveta starých dobrých čias – od imperiálnej nádhery v cisárskom zámku s parkom až po idylický statok s bylinkovou záhradou a kontaktnou zoo.

Schönbrunn Group prevádzkuje zámok Schönbrunn, Múzeum nábytku vo Viedni, Múzeum cisárovnej Sisi, cisárske apartmány a klenotnicu vo viedenskom Hofburgu, ako aj zámok Schloss Hof a zámok Niederweiden, ktoré sa považujú za najdôležitejšie atrakcie imperiálneho dedičstva Rakúska. Schönbrunn Group je poverená uchovávaním a obnovou zverených kultúrnych pokladov. Potrebné finančné prostriedky sú v plnej miere získavané z vlastných výnosov.

Hľadať

Odkazovač

silbod

Missel, prihlásenie je ochranou stránky.

16/03/2024 - 07:52
misell

ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy

15/03/2024 - 18:07
Kika

Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam:)

11/03/2024 - 19:09
silbod

MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov

15/02/2024 - 11:05 2
mkollarova

Dobry den prajem ako sa viem dostat k vasim videam ? Dakujem pekne

11/02/2024 - 15:17
simona

:D

29/10/2023 - 14:54 1
silbod

Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.

26/09/2023 - 16:42 2
Milka

Dobrý deň. Chcem sa zaregistrovať, aký je postup? ďakujem

25/09/2023 - 17:57 2
Margita

Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.

Ďakujem

24/09/2023 - 21:38 1
Lubena

:)

17/09/2023 - 21:24

Zrušiť

Partneri