5 - 6 rezňov z krátkeho karé
1/2 čajovej lyžičky soli
1/4 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
1+1/2 polievkovej lyžice slnečnicového oleja
1 pomaranč
3 - 4 kvapky citrónovej šťavy
1/2 čajovej lyžičky kukuričnej múky
Rezne osolíme a okoreníme z oboch strán. Prudko opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Podlejeme asi 1/2 dl vody a prikryjeme na polovicu pokrievkou. Podusíme asi 10 minút. Potom rezne vyberieme do druhej - rozohriatej panvice ale už nie na plameni (aby mäso nevychladlo). Vývar necháme trochu prevrieť kým sa polovica neodparí a premiešame ho s múkou. Vytlačíme do vývaru šťavu z polovice pomaranča. Necháme prehriať a vypneme. Primiešame kvapky z citróna.
Podávame s dusenou ryžou. Ozdobené kúskami pomaranča.