600 g bravčovej panenky
200 g zelených fazuľových strukov
1/2 čajovej lyžičky soli
štipka mletého čierneho korenia
20 g cenaku
5 g grilovacieho korenia
50 g masla
50 ml oleja
Panenku si nakrájame na 8 plátkov. Nasolíme a nakoreníme ich. Neklepeme, len to stlačíme tak rukou. Rozpálime si panvicu s olejom. Na rozpálený olej poukladáme mäso, opečieme ho z každej strany. Pred koncom pečenia pridáme na panvicu roztlačený cesnak. Mäso preložíme na prehriaty tanier, aby nevychladlo. Výpek zlejeme do misky. Na panvicu dáme maslo a na ňom orestujeme fazuľu. Môžeme ich trochu osoliť.
Podávame so žemľovou knedľou.
Helena, prihláste sa a ku každému pracovnému listu budete mať vpravo dole zelenú šípku na stiahnutie - obrázky sa stiahnú do stiahnutých súborov počítača.
Dobrý deň ,chcem poprosiť o stiahnutie pracovných listov prvých čiary ďakujem.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.