rovnaké množstvo prerastenej oravskej slaniny, domácej klobásy, cibule
soľ
olej
Suroviny nakrájame a napichneme na ihlu. Osolíme zo všetkých strán. Opečieme na rozpálenom oleji na miernom ohni zo všetkých strán.
Podávame s tmavým chlebom a zeleninovou oblohou.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.
Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.
Ďakujem