500 g kuracej pečienky
300 g žltej cibule
50 g bravčovej masti
3 strúčiky cesnaku
4 vajíčka
na špičku noža mletého čierneho korenia
1 kávová lyžička soli
250 g masla
hlbší pekáč s neprilnavým povrchom
Cibuľku opražíme na masti do sklovita. Pridáme umytú a odblanenú pečienku. Pečienku asi 10 minút podusíme na cibuľke. Osolíme a okoreníme. Necháme vychladnúť. Vmiešame vajíčka a zmäknuté maslo. Vymiešame do peny.
Vlejeme do pekáča upiecť do vyhriatej rúry pri 180°C asi 45 minút.
Po dopečení hneď vyberieme do nádoby, v ktorej to ešte raz dobre rozmixujeme. Vložíme do skladovateľnej nádoby s vrchnákom a uchovávame v chladničke. V chladničke zmes stuhne a môžeme ju používať ako nátierku.
V chlade nátierka vydrží asi 2 týždne.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.
Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.
Ďakujem