75 g bezlepkovej zmesi na chlieb
500 ml vody (ak môžete, radšej použite nízkotučné mlieko)
30 g 100%-tné rastlinné maslo
10 g soli
1 vajíčko
trochu rasce
Všetko dobre rozmiešame mixérom.
Hneď môžeme piecť. Nie je dobré čakať, táto zmes veľmi rýchlo redne. Treba ju vždy udržať hustoty niečo medzi palacinkovým cestom a lievancovým.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.
Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.
Ďakujem