celozrnný chlieb
maslo
konzerva treščej pečene
pažítka
citrónova šťava
Celozrnný chlieb nakrájame na krajce. Potrieme maslom - pozor nie margarínom alebo nejakým rastlinným maslom. Z konzervy vyberieme treščiu pečeň, ktorú popučíme vidličkou a zlejeme z oleja. Pekne ju poukladáme na omaslený chlebík. Posypeme posekanou pažítkou a mierne pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme asi 15 minút postáť, aby sa trochu chute spojili a potom podávame s horúcim čiernym čajom.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.
Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.
Ďakujem