Vytlačiť

Receptár

Bravčové v cibuľovej omáčke

Jedlá z bravčového

Detail receptu

Čo budeme potrebovať

500 g bravčového pliecka

400 g žltej cibule

2 polievkové lyžice oleja

1/2 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia

1 čajová lyžička soli

Ako na to

Mäso si nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Osolíme a okoreníme. Na oleji prudko opečieme z oboch strán. Vyberieme do taniera. 

Vo výpeku opečieme na polkolieska nakrájanú cibuľu. Po chvíli opekania cibuľu osolíme a podlejeme trochou vody. Cibuľu udusíme asi 5 minút pod pokrievkou. Potom rozmixujeme. Potom vložíme do omáčky mäso a pod pokrievkou udusíme asi pol hodiny. 

Podávame s cestovinou alebo knedľou.

Detail receptu