Vytlačiť

Receptár

Čevapčiči

Jedlá z hovädzieho

Detail receptu

Čo budeme potrebovať

100 g predného hovädzieho

300 g bravčového pliecka

1 cibuľa

soľ

mleté čierne korenie

mletá červená paprika

tuk

4 jarné cibuľky

horčica

 

Ako na to

Mäso, ktoré sme vopred nechali odležať umyjeme, pokrájame na kocky a zomelieme spolu s očistenou cibuľou. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ďalej pridáme mletú červenú papriku a riadne zamiešame. Z pripravenej zmesi vyformujem šúľky a vypražíme ich na rozpálenom oleji. Pred vyprážaním môžeme šúľky obaliť aj v strúhanke. Čevabčiči podávame s nakrájanou mladou cibuľkou a s horčicou.

My sme ešte urobili šťuchané zemiaky a šťavu.

Detail receptu