1 kg zemiakov
1 hrnček ovsených vločiek
4 strúčiky cesnaku
3 vajíčka
2 polievkové lyžice mlieka
2 polievkové lyžice plnotučnej horčice
2 čajové lyžičky soli
2 čajové lyžičky majoránky
olej
Zemiaky nastrúhame na jemno. Pridáme do nich ovsené vločky a ostatné suroviny. Dobre premiešame. Necháme postáť asi štvrťhodiny, aby vločky nabrali objem. Prípadne scedíme vodu zo zemiakov, ktorá ešte v ceste zostala. Na rozpálenom oleji opekáme do zlatista z oboch strán. Podávame s čerstvou zeleninou.
Helena, prihláste sa a ku každému pracovnému listu budete mať vpravo dole zelenú šípku na stiahnutie - obrázky sa stiahnú do stiahnutých súborov počítača.
Dobrý deň ,chcem poprosiť o stiahnutie pracovných listov prvých čiary ďakujem.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.