1 kg ríbezlí
400 g kryštálového cukru
Odšťavíme ríbezle. Vlejeme ju do hrnca a tem vložíme do väčšieho s vodou. Ríbezľovú šťavu prikryjeme a necháme nad parou prehrievať. Po chvíli vsypeme cukor a občasne premiešavame. Necháme cukor rozpustiť, ale šťava nesmie vrieť. Odstavíme a občas premiešame, necháme vychladnúť. Vlejeme do mraziacih misiek. Necháme zmraziť.
pon | uto | str | štv | pia | sob | ned |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
dobrý deň, má stránka nejakú poruchu? Som prihlásená, ale nedajú sa mi stahovať súbory. Ďakujem
Omylom som vymazala aktivačnú správu,nemôžem aktivovať svoj účet, môžete mi ju zaslať znovu na mail?
Pani Kurtiová, mysleli ste takéto? https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov/1552-konstrukcia-trojuholnika-u-siestakov Vety sss, sus, usu?