Vytlačiť

Receptár

Veľkonočné medovníčky

Veľkonočné recepty

Detail receptu

Čo budeme potrebovať

140 g prirodzene bezlepkovej hladkej bielej ryžovej múky
50 g prirodzene bezlepkovej hladkej bielej pohánkovej múky
30 g prirodzene bezlepkovej jemnej orechovej múky
15 g prirodzene bezlepkovej tapiokovej múky
100 g práškového cukru
1 čajová lyžička jedlej sódy
1 polievková lyžica psyllia
1 čajová lyžička guarovej gumy
1 čajová lyžička mletých klinčekov
1 čajová lyžička mletého zázvoru
75 g kokosového oleja
2 polievkové lyžice liateho kvetového medu
1 celé vajíčko

Ako na to

Všetko spolu zmiešame a vypracujeme cesto, ktoré necháme niekoľko hodín postáť. Potom vyvaľkáme a vykrajujeme tvary. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170°C asi 5 - 7 minút podľa veľkosti.

Detail receptu