500 g hladkej múky špeciál 00
800 ml nízkotučného mlieka
40 g rozpusteného palmarínu
1 čajová lyžičky soli
1 čajová lyžička rasce
Cesto vymixujeme a necháme stáť vzadu na pracovnej doske asi 6 hodín. Potom ešte raz rozmixujeme. A môžeme piecť.
Dávkujeme polievkovou lyžicou. Pomaly zatlačíme, necháme asi 45 sekúnd stlačené, otvoríme a snímeme príborovým nožom dole. Necháme vychladnúť na servítke.
Helena, prihláste sa a ku každému pracovnému listu budete mať vpravo dole zelenú šípku na stiahnutie - obrázky sa stiahnú do stiahnutých súborov počítača.
Dobrý deň ,chcem poprosiť o stiahnutie pracovných listov prvých čiary ďakujem.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.