Ako môžeme podávať hovädzí vývar

Tiež robievate často na obed vývar? Respektíve každú nedeľu musí byť, lebo proste ste si zvykli a bez neho by sa nerátala nedeľa?

Alebo ste doma s chrípkou a tiež sa liečite čajíkmi a bylinkovými odvarmi alebo aj domácim vývarom?

Skúste aj aj takúto zmenu. U nás chutila hlavne starším mužom.

 

Závarka do vývaru - syrové štvorčeky

1 stredne veľké vajíčko premiešame s trochou soli s 1 polievkovou lyžicou mlieka. Potom vmiešame trošku nastrúhaného cesnaku a asi 2 polievkové lyžice nastrúhaného tvrdého syra.

     

Na jemne vytretej olejom panvici urobíme palacinku a opečieme z oboch strán do zlatova.

Podávame

    

Syrovú palacinku nakrájame na štvorčeky, vsypeme do taniera a zalejeme horúcim čírym vývarom. Povrch posypeme trochou syra a petržlenovou vňaťou. Ak máte pažítku, použite radšej tú.

Dobrú chuť!