Šéfkuchár varí husaciu pečeň
Dnes si prichystáme spolu s pánom kuchárom Romanom polotovar na výborné raňajky alebo aj obed.
Umytú husaciu pečienku uvaríme v husacej masti na strednej teplote. Pečienka musí byť úplne prikrytá v masti, ale masť nesmie veľmi byť nad povrchom pečienky. Proste akurát prikrytá.
Potom vyberieme pečienku a necháme stiecť. Nakrájame do misky a zalejeme výpekom. Necháme vychladnúť a potom stuhnúť v chladničke. Môžeme používať asi 3 mesiace.
Na raňajky si potom natrieme tmavý chlieb masťou, položíme paradajku a syr. Úplne na vrch položíme kúsky papriky. Zapečieme.
Ako obed môžeme podávať prehriatu pečienku so zemiakovou kašou a čerstvou zeleninou
- Podrobnosti
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Uverejnené: 24. september 2014
- Návštevy: 5607