Šéfkuchár varí z vareného mäsa
Aj dnes sme sa zamerali na varenie jedla vhodného aj do jedální či školských jedální.
Dnes budeme používať mäso aj zeleninu, ktorú sme použili na urobenie dobrého vývaru s haluškami.
Pripravíme si suroviny
400 g uvarenej koreňovej zeleniny, 400 g uvareného hovädzieho mäsa, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 200 g masla, hrsť posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie
Začíname pracovať
Na troche masla opražíme do sklovita cibuľu a cesnak. Mäso so zeleninou pomelieme. Spolu s maslom a opečenou cibuľou zmiešame do ucelenej hmoty. Osolíme a okoreníme.
Naporcujeme do ryžových "papierov" a zabalíme - zvinieme do rolky. Pripravíme si rolky do pekáča. Postupne opečieme na grilovacej panvici zo všetkých strán.
Podávame
Podávame s varenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou.
- Podrobnosti
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Uverejnené: 17. marec 2016
- Návštevy: 2959