Varíme so šéfkuchárom

Ponúkame vám pár receptov z rúk šéfkuchára Romana.

Šéfkuchár ma učí plniť vajíčka lososom

Stretli sme sa so šéfkuchárom Romanom práve, keď robil studené misy. Veľmi som mu nemohla pomôcť a tak som radšej nezavadzala, len som pozorovala ako a kam čo ukladá a občas fotila. Dlho to však nevydržal. Už si asi zvykol, že som mu vždy s foťákom za chrbtom a tak sa mi ponúkol, že ma naučí lososovú plnku do vajíčok. Neodmietla som.

Čítať ďalej: Šéfkuchár ma učí plniť vajíčka lososom

Veľkonočná hrudka

Tentokrát sme si vymenili role so šéfkuchárom Romanom. Chcela som od neho nejaký recept k Veľkej noci a medzi iným som spomenula Veľkonočnú hrudku. Na moje prekvapenie som zistila, že toto jedlo vôbec nepozná. Nuž sme mu jednu s dcérou uvarili.

Čítať ďalej: Veľkonočná hrudka

Šéfkuchár varí špenátové rizoto

Čo nevidieť je tu Veľká noc a ešte pred ňou zelený štvrtok. Väčšina z nás v tento deň varí špenátovú polievku alebo špenátový prívarok s vajíčkom a zemiakmi. Ak by ste chceli skúsiť niečo iné - menej tradičné, nechajte sa inšpirovať.

Čítať ďalej: Šéfkuchár varí špenátové rizoto

Šéfkuchár griluje tuniaka

Tak toto jedlo je ozaj úžasné. Chutí neskutočne dobre a pritom je také diétne. Navyše sa dá pripraviť ľahko a rýchlo. Má všetko, čo by som od jedla chcela.

Čítať ďalej: Šéfkuchár griluje tuniaka

Šéfkuchár varí Gundel palacinky

Dnes nám pán šéfkuchár Roman predstavuje svoje Gundel palacinky, ktoré dostali meno podľa svojho tvorcu budapeštianského kuchára pána Gundela.Trošku som pána Romana vyprovokovala, že nerád varí sladké.

Čítať ďalej: Šéfkuchár varí Gundel palacinky

Kuchár pečie pizzu

Dnes vám predstavíme mladého pizza kuchára Andreja, ktorý spolu s nami u nás doma urobí cesto na pizzu ako robí dennodenne v práci. Možno o pár rokov ako šéfkuchár  bude spomínať ako ešte mladé ucho piekol pizzu pre naše dobre-napady.sk.

Čítať ďalej: Kuchár pečie pizzu

Šéfkuchár varí králičie rizoto

 Keď bol syn malý a začala som ho prikrmovať, varievala som mu práve králičie mäso. Endokrinologička nám odporučila, že je jemné, ľahko stráviteľné.

Viem väčšinou sa začína s kuracím mäsom. Syn ho však vtedy nesmel pre rastové hormóny čo obsahuje a podobne.

Čítať ďalej: Šéfkuchár varí králičie rizoto

Hľadať

Odkazovač

silbod

Missel, prihlásenie je ochranou stránky.

16/03/2024 - 07:52
misell

ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy

15/03/2024 - 18:07
Kika

Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam:)

11/03/2024 - 19:09
silbod

MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov

15/02/2024 - 11:05 2
mkollarova

Dobry den prajem ako sa viem dostat k vasim videam ? Dakujem pekne

11/02/2024 - 15:17
simona

:D

29/10/2023 - 14:54 1
silbod

Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.

26/09/2023 - 16:42 2
Milka

Dobrý deň. Chcem sa zaregistrovať, aký je postup? ďakujem

25/09/2023 - 17:57 2
Margita

Dobrý večer, chcela by som sa tu zaregistrovať, ako mám postupovať.

Ďakujem

24/09/2023 - 21:38 1
Lubena

:)

17/09/2023 - 21:24

Zrušiť

Partneri