Ponúkame vám pár receptov z rúk šéfkuchára Romana.
Ponúkame vám jeden staronový recept šéfkuchára Romana na raňajky.
Keď sme boli my malí, považoval sa za veľmi zdravé jedlo. Ako je to teraz? Necháme na posúdenie vám.
Aj dnes sme sa zamerali na varenie jedla vhodného aj do jedální či školských jedální.
Dnes budeme používať mäso aj zeleninu, ktorú sme použili na urobenie dobrého vývaru s haluškami.
Dnes budeme piecť panenku v župane.
Obalíme ju slaninkou, medvedím cesnakom a lístkovým cestom. Je to vynikajúca kombinácia a aj na tanieri má krásnu farbu.
Dnes si urobíme jedlá, ktoré sa zvyknú pripravovať na jar v súčasných reštauráciach.
Nebojte sa, vôbec nie sú zložité. A sú aj zdravé.
Aj takéto šaláty si môžete urobiť na rodinnú párty alebo len posedenie so susedmi.
Alebo si ich urobte len tak na neskorú večeru pre seba a sadnite si na balkón či terasu a vychutnajte si ich s dobrou minerálkou.
Akosi sme si doma zvykli na rôzne rolády - kombinácie rôznych druhov mäsa, zeleniny alebo dokonca ovocia.
Aj dnes vám ponúkneme jeden z takýchto výmyslov, čo nám odporučil šéfkuchár Roman. Jedlo na tanieri je veľmi pekné - pestré. Každý, kto je očami, ho určite ochutná.
Dnes si urobíme jelenie stehno s brusnicovou teplou omáčkou a mrkvovo zemiakovým pyré.