Ponúkame vám pár receptov z rúk šéfkuchára Romana.
Dnes grilujeme so šéfkuchárom Romanom vo voku. Urobíme si hamburgerové valčeky s grilovanou zeleninou.
Dnes varíme so šéfkuchárom Romanom starý dobrý a veľmi jednoduchý Jelení guláš.
Alebo pôvodný názov Kuracie taštičky plnené Nivou obalené v zemiakovom cestíčku. Nuž ale kto by si zapamätal taký dlhý názov?
Prečo Pomajbove? Nuž kedysi ich robieval šéfkuchár Roman tomu hercovi Pomajbovi a veľmi mu chutili. Stačilo, aby to spomenul na kurze varenia a už sme ich inak ani nevolali.
Dnes pre nás varí pán kuchár Roman.
Ponúka nám recept na lekvárové perky, aké robievala jeho stará mama. Avšak pri podávaní v reštaurácii už musia použiť modernejšie servírovanie.
Vyskúšajte a urobte si na večeru.
Dnes si prichystáme spolu s pánom kuchárom Romanom polotovar na výborné raňajky alebo aj obed.
Tieto halušky milujem odkedy som ich prvýkrát jedla niekedy v detstve. Doma sme ich často nerobievali a tak sama som ich nevedela celkom dobre urobiť. Nuž som sa dnes trochu učila so šéfkuchárom Romanom.