Stretli sme sa so šéfkuchárom Romanom práve, keď robil studené misy. Veľmi som mu nemohla pomôcť a tak som radšej nezavadzala, len som pozorovala ako a kam čo ukladá a občas fotila. Dlho to však nevydržal. Už si asi zvykol, že som mu vždy s foťákom za chrbtom a tak sa mi ponúkol, že ma naučí lososovú plnku do vajíčok. Neodmietla som.
- Detaily
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Návštevy: 6031
Tentokrát sme si vymenili role so šéfkuchárom Romanom. Chcela som od neho nejaký recept k Veľkej noci a medzi iným som spomenula Veľkonočnú hrudku. Na moje prekvapenie som zistila, že toto jedlo vôbec nepozná. Nuž sme mu jednu s dcérou uvarili.
- Detaily
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Návštevy: 5501
Čo nevidieť je tu Veľká noc a ešte pred ňou zelený štvrtok. Väčšina z nás v tento deň varí špenátovú polievku alebo špenátový prívarok s vajíčkom a zemiakmi. Ak by ste chceli skúsiť niečo iné - menej tradičné, nechajte sa inšpirovať.
- Detaily
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Návštevy: 5286
Tak toto jedlo je ozaj úžasné. Chutí neskutočne dobre a pritom je také diétne. Navyše sa dá pripraviť ľahko a rýchlo. Má všetko, čo by som od jedla chcela.
- Detaily
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Návštevy: 7054
Dnes nám pán šéfkuchár Roman predstavuje svoje Gundel palacinky, ktoré dostali meno podľa svojho tvorcu budapeštianského kuchára pána Gundela.Trošku som pána Romana vyprovokovala, že nerád varí sladké.
- Detaily
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Návštevy: 6975
Dnes vám predstavíme mladého pizza kuchára Andreja, ktorý spolu s nami u nás doma urobí cesto na pizzu ako robí dennodenne v práci. Možno o pár rokov ako šéfkuchár bude spomínať ako ešte mladé ucho piekol pizzu pre naše dobre-napady.sk.
- Detaily
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Návštevy: 7523
Keď bol syn malý a začala som ho prikrmovať, varievala som mu práve králičie mäso. Endokrinologička nám odporučila, že je jemné, ľahko stráviteľné.
Viem väčšinou sa začína s kuracím mäsom. Syn ho však vtedy nesmel pre rastové hormóny čo obsahuje a podobne.
- Detaily
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme so šéfkuchárom
- Návštevy: 8868