Šéfkuchár varí z vareného mäsa

Aj dnes sme sa zamerali na varenie jedla vhodného aj do jedální či školských jedální.

Dnes budeme používať mäso aj zeleninu, ktorú sme použili na urobenie dobrého vývaru s haluškami.  

  

Pripravíme si suroviny

 400 g uvarenej koreňovej zeleniny, 400 g uvareného hovädzieho mäsa, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 200 g masla, hrsť posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie

  

Začíname pracovať

 Na troche masla opražíme do sklovita cibuľu a cesnak. Mäso so zeleninou pomelieme. Spolu s maslom a opečenou cibuľou zmiešame do ucelenej hmoty. Osolíme a okoreníme. 

          

Naporcujeme do ryžových "papierov" a zabalíme - zvinieme do rolky. Pripravíme si rolky do pekáča. Postupne opečieme na grilovacej panvici zo všetkých strán.

Podávame

 Podávame s varenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou.