1 liter minerálky Rajec
250 g čerstvej mäty
1 kg trstinového cukru
50 ml citrónovej šťavy
Mätu natrháme na menšie kúsky. Zalejeme minerálkou a necháme pod pokrievkou odležať asi 48 hodín. Potom vmiešame cukor a necháme na strednej teplote zovrieť a prevrieť asi 15 minút. Potom scedíme a vmiešame citrónovú šťavu. Vlejeme do fliaš a uzavrieme.
Fľaše sterilizujeme pri 60°C asi 15 minút.
Helena, prihláste sa a ku každému pracovnému listu budete mať vpravo dole zelenú šípku na stiahnutie - obrázky sa stiahnú do stiahnutých súborov počítača.
Dobrý deň ,chcem poprosiť o stiahnutie pracovných listov prvých čiary ďakujem.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.