Receptár

Pstruh na spôsob grenoblé

Jedlá z rýb

Vybrať iné recepty v tento kategórii
  •  
  • Vytačiť
  • Doporučiť
  • Facebook zdieľať

Čo budeme potrebovať

pstruh

150 g čerstvých šampionov

1/2 citrónu

1 polievková lyžica Capari

200 g póru

1/2 suchého rožku alebo žemle

1 čajová lyžička masla

1 dl oleja

soľ

mleté čierne korenie

petrželová vňať

 

Ako na to

Pstruha si osolíme a okoreníme zo všetkých strán. Opečeime na panvici na oleji do chrumka tiež zo všetkých strán do chrumkava.

Pstruha si preložíme na teplé miesto a udržujeme ho v teple, kým neurobíme prílohu.

Z panvice si odlejeme prebytočný tuk. Na ňu poukladáme na polovice nakrájané šampiony, na hranolčeky nakrájaný pór, odblanený citrón. Medzitým si rožok nakrájame na drobné kocky. Kocky pridáme ku zelenine na panvicu. Pridáme maslo a na hrubo nasekanú petržlenovú vňať. Ochutíme soľou. Orestuejeme.

Podávame na tanieri, ktorý najprv vyložíme zeleninovou zmesou a na ňu položíme pstruha. 

Detail receptu

  •  
  • Náklady
  • Počet porcií
    0
  • Čas prípravy
    Nešpecifikované
  • Obtiažnosť
    Veľmi jednoduchý
  • Prečítané
    1868

Hľadať

Kalendár udalostí

Akcie

16
nov
Zámok Schloss Hof Rakúsko

Odkazovač

Vanislava

uzasny diktatik chcem zopakovat

16/09/2019 - 16:44
Samueeel

Khoko:O

16/09/2019 - 12:13
evaker

Ďakujem :)

14/09/2019 - 10:06
Maja

Ďakujeme :)

13/08/2019 - 14:41
Igor. F

Super! Našiel som tu dobré recepty ale taktiež aj rôzne iné super veci! ?

13/08/2019 - 13:46 1
Štefan

Ďakujem, pracovné listy rad použijem pre vnučku.

04/08/2019 - 10:58 1
Drahu

Vynikajúce pracovné listy. :-) Ste super!!! :-)

25/07/2019 - 09:01 1
Viktor Selecký

Za výborný prospech a vzorné správanie.

24/06/2019 - 11:22
Andrea Musu

Ďakujem, pracovné listy rada použijem :)

23/05/2019 - 13:13 1
silbod

Ďakujeme priatelia. Budeme sa snažiť aj ďalej pridávať pekné a kvalitné...

24/04/2019 - 07:03 2

Zrušiť

Výstavy

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

Partneri