250 ml šľahačky, 1 polievková lyžica práškového cukru, 1 čajová lyžička vanilkovej arómy, vnútro jedného vanilkového struku.
Misu na šľahanie dáme dobre schladiť, Potom ju vložíme do druhej misy, v ktorej je studená voda.
Do studenej misy vlejeme šľahačku. Vyšľaháme do tuha. Prisypeme dobre preosiaty cukor, vnútro struku a arómu. Šľahačka zredne. Vyšľaháme opatrne znova. Musíme dávať pozor na prešľahanie.
Takto pripravený šľahačkový krém je vhodný potrieť na orechový nízky koláč. Alebo na ovocné poháre.
Helena, prihláste sa a ku každému pracovnému listu budete mať vpravo dole zelenú šípku na stiahnutie - obrázky sa stiahnú do stiahnutých súborov počítača.
Dobrý deň ,chcem poprosiť o stiahnutie pracovných listov prvých čiary ďakujem.
ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy
Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam
MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov
Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.