3 vajíčka
70 ml oleja
100 ml plnotučného mlieka
180 g polohrubej múky
20 g mandľovej múky
180 g krupicového cukru
1 balíček prášku do pečiva
2 polievkové lyžice kakaa
Ako prvé oddelíme žĺtky od bielkov. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. V miske miske vyšľaháme vaječné žĺtky a postupne k nim pridávame cukor, olej, mlieko a ku koncu aj múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec z toho vznikne tuhé cesto, do ktorého teraz jemne vmiešame vyšľahaný tuhý sneh z bielkov. Hotové cesto vylejeme do bábovkových formičiek vymastenou maslom (alebo olejom) a vysypanou polohrubou múkou (alebo strúhankou). Do formičiek nalejeme len polovicu cesta. Do druhej polovice primiešame kakao. Potom vlejeme na prvú časť cesta do formičiek. Povrch posypeme mandľovými šupinami.
Pečieme vo yvhriatej rúre an 180 °C asi 30 minút. Necháme vychladnúť rovnako dlho, potom vyklopíme. Podávame s mliekom.