Droždie rozmrvíme do misky a zasypeme čajovou lyžičkou cukru. Zalejeme vodou a necháme na teplom mieste nakysnúť kvások.
Do misy na miesenie cesta preosejeme zmes Bakery, do ktorej nasypeme soľ a zvyšok cukru. Premiešame. V miske s nakysnutým kváskom vymiešame vajíčko a maslo. Vlejeme do sypkej zmesy a pridáme zemiak. Všetko dobre vymiešame do hladkého cesta. Necháme nakysnúť asi pol hodiny.
Vodu na plnku necháme zovrieť s cukrom. Vmiešame pomletý mak. Ak nehustne, pridáme ryžovú múku. Odstavíme a vmiešame maslo. Vychladnutou plníme cesto.
Potom vyvaľkáme, nakrájame na štvorce, ktoré naplníme, prehneme a popritláčame. Potrieme rozšľahaným vajíčkom. Vložíme do rúry vyhriatej na 230 °C so záparou, ihneď stiahneme na 200 °C a pečieme asi 20 - 25 minút.