1/3 čerstvého droždia
120 ml teplej vody
3 polievkové lyžice krupicového cukru
1 polievková lyžica rozpusteného masla
1 polievková lyžica tučného jugurtu
asi 7 - 8 polievkových lyžíc zmesi Liana Bacery
Z droždia si urobíme kvások s vodou a trochou cukru. Kvások prelejeme do misy na miesenie cesta, pridáme maslo a jogurt, premiešame a postupne pridávame po lyžiciach múku, cukor, múku, cukor, múku, cukor, múku, múku,... Vypracujeme hladké cesto, ale nie veľmi tuhé, možnotrochu tuhšie ako puding. Vložíme do silikónovej formy a kým si načistíme slivky, necháme podkysnúť. Potom ukladáme rozpolené slivky. Rúru si rozohrejeme na 230 °C a v takejto necháme asi 10 minút, potom stiahneme teplotu na 200 °C a pečeieme ešte asi 35 minút. Vyberieme z rúry, ale necháme vychladnúť vo forme. Vyberieme až po vychladnutí.