Šéfkuchár varí husaciu pečeň

 Dnes si prichystáme spolu s pánom kuchárom Romanom polotovar na výborné raňajky alebo aj obed.

 šéfkuchárUmytú husaciu pečienku uvaríme v husacej masti na strednej teplote. Pečienka musí byť úplne prikrytá v masti, ale masť nesmie veľmi byť nad povrchom pečienky. Proste akurát prikrytá.

 

Potom vyberieme pečienku a necháme stiecť. Nakrájame do misky a zalejeme výpekom. Necháme vychladnúť a potom stuhnúť v chladničke. Môžeme používať asi 3 mesiace.

 

 

hus

Na raňajky si potom natrieme tmavý chlieb masťou, položíme paradajku a syr.  Úplne na vrch položíme kúsky papriky. Zapečieme.

chlebíčka s husacou pečeňou

Ako obed môžeme podávať prehriatu pečienku so zemiakovou kašou a čerstvou zeleninou

 

Hľadať

Kalendár udalostí

Akcie

20
apr
Centrum rodiny, Bazovského 6, Bratislava

22
apr
Centrum rodiny, Bazovskeho 6, Bratislava

01
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

04
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

30
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

Odkazovač

Hamašová

Už zase sme si čosi stiahli na precvičenie :) Ďakujeme ;)

07/04/2019 - 18:02 1
Gaál

Super pracovné listy, ďakujem!:)

02/04/2019 - 08:56 1
Jančovičová

Súhlasím

31/03/2019 - 18:40
Drahomíra

Krásna stránka :) Ďakujem ;)

30/03/2019 - 12:56 2
silbod

Krásne ste upravili stránku. Je živšia. Taká sviežejšia. Nehc sa darí.

16/03/2019 - 19:06 1
Maja

Tu môžete nechať krátky odkaz :)

16/03/2019 - 15:57 1

Zrušiť

Výstavy

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

Partneri