Ako môžeme podávať hovädzí vývar
Tiež robievate často na obed vývar? Respektíve každú nedeľu musí byť, lebo proste ste si zvykli a bez neho by sa nerátala nedeľa?
Alebo ste doma s chrípkou a tiež sa liečite čajíkmi a bylinkovými odvarmi alebo aj domácim vývarom?
Skúste aj aj takúto zmenu. U nás chutila hlavne starším mužom.
Závarka do vývaru - syrové štvorčeky
1 stredne veľké vajíčko premiešame s trochou soli s 1 polievkovou lyžicou mlieka. Potom vmiešame trošku nastrúhaného cesnaku a asi 2 polievkové lyžice nastrúhaného tvrdého syra.
Na jemne vytretej olejom panvici urobíme palacinku a opečieme z oboch strán do zlatova.
Podávame
Syrovú palacinku nakrájame na štvorčeky, vsypeme do taniera a zalejeme horúcim čírym vývarom. Povrch posypeme trochou syra a petržlenovou vňaťou. Ak máte pažítku, použite radšej tú.
Dobrú chuť!
- Podrobnosti
- Napísal: Silvia Bodlákova
- Kategória: Varíme, pečieme
- Uverejnené: 16. január 2016
- Návštevy: 2266