Šéfkuchár pripravuje chlebíčky

Šéfkuchár Roman dnes robí  slávnostné stolovanie - vlastne len ochutnávkové misy a taniere, z ktorých si zákazníci vyberú, čo chcú ponúkať na Silvestrovskej party. 

Jeden z receptov sme pre vás aj nafotili. Asi ten najstarší - šunkovú penu. 

 

Na asi 10 porcií budeme potrebovať:

300 g šťavnatej šunky, 200 g zmäknuté masla (pre bezlaktózovú diétu odporúčame maslo ALSAN v zelenom obale), štipka soli, štipka mletého bieleho korenia

Šunku nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme s maslom. Ochutnáme a prípadne dochutíme soľou a bielym mletým korením.

    

Môžeme aranžovať. My sme ponúkali na kukuričných keksoch pre bezlepkovú diétu a na ražnom chlebe pre zvyšok spoločnosti.

  

Dobrú chuť!

 

 

 

Alebo môžeme penou naplniť paradajku či vajíčka alebo prípadne krúžky rožkov. Na raňajky je vhodné podávať penu v strede tanierika obloženú zeleninovou oblohou spolu s celozrnným chlebom.

 

 

 

Hľadať

Kalendár udalostí

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Akcie

17
nov
Zámok Schloss Hof Rakúsko
-
Schloßhof

20
nov
Centrum rodiny Bratislava-Dúbravka

08
dec
Čajovňa Symetria v Devínskej Novej Vsi

Výstavy

16
nov
Schloss Hof
-
Schloßhof

Partneri