Šéfkuchár pripravuje chlebíčky

Šéfkuchár Roman dnes robí  slávnostné stolovanie - vlastne len ochutnávkové misy a taniere, z ktorých si zákazníci vyberú, čo chcú ponúkať na Silvestrovskej party. 

Jeden z receptov sme pre vás aj nafotili. Asi ten najstarší - šunkovú penu. 

 

Na asi 10 porcií budeme potrebovať:

300 g šťavnatej šunky, 200 g zmäknuté masla (pre bezlaktózovú diétu odporúčame maslo ALSAN v zelenom obale), štipka soli, štipka mletého bieleho korenia

Šunku nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme s maslom. Ochutnáme a prípadne dochutíme soľou a bielym mletým korením.

    

Môžeme aranžovať. My sme ponúkali na kukuričných keksoch pre bezlepkovú diétu a na ražnom chlebe pre zvyšok spoločnosti.

  

Dobrú chuť!

 

 

 

Alebo môžeme penou naplniť paradajku či vajíčka alebo prípadne krúžky rožkov. Na raňajky je vhodné podávať penu v strede tanierika obloženú zeleninovou oblohou spolu s celozrnným chlebom.

 

 

 

Hľadať

Kalendár udalostí

Akcie

20
apr
Centrum rodiny, Bazovského 6, Bratislava

22
apr
Centrum rodiny, Bazovskeho 6, Bratislava

01
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

04
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

30
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

Odkazovač

Hamašová

Už zase sme si čosi stiahli na precvičenie :) Ďakujeme ;)

07/04/2019 - 18:02 1
Gaál

Super pracovné listy, ďakujem!:)

02/04/2019 - 08:56 1
Jančovičová

Súhlasím

31/03/2019 - 18:40
Drahomíra

Krásna stránka :) Ďakujem ;)

30/03/2019 - 12:56 2
silbod

Krásne ste upravili stránku. Je živšia. Taká sviežejšia. Nehc sa darí.

16/03/2019 - 19:06 1
Maja

Tu môžete nechať krátky odkaz :)

16/03/2019 - 15:57 1

Zrušiť

Výstavy

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

Partneri