Šéfkuchár varí z vareného mäsa

Aj dnes sme sa zamerali na varenie jedla vhodného aj do jedální či školských jedální.

Dnes budeme používať mäso aj zeleninu, ktorú sme použili na urobenie dobrého vývaru s haluškami.  

  

Pripravíme si suroviny

 400 g uvarenej koreňovej zeleniny, 400 g uvareného hovädzieho mäsa, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 200 g masla, hrsť posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie

  

Začíname pracovať

 Na troche masla opražíme do sklovita cibuľu a cesnak. Mäso so zeleninou pomelieme. Spolu s maslom a opečenou cibuľou zmiešame do ucelenej hmoty. Osolíme a okoreníme. 

          

Naporcujeme do ryžových "papierov" a zabalíme - zvinieme do rolky. Pripravíme si rolky do pekáča. Postupne opečieme na grilovacej panvici zo všetkých strán.

Podávame

 Podávame s varenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou. 

 

Hľadať

Kalendár udalostí

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
31

Akcie

25
mar
Centrum rodiny, Bazovského 6, Bratislava

25
mar
Centrum rodiny, Bazovskeho 6, Bratislava

30
mar
Zámok SchlossHof Rakúsko

01
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

04
máj
Zámok SchlossHof Rakúsko

Odkazovač

silbod

Krásne ste upravili stránku. Je živšia. Taká sviežejšia. Nehc sa darí.

16/03/2019 - 19:06 1
Maja

Tu môžete nechať krátky odkaz :)

16/03/2019 - 15:57 1

Zrušiť

Výstavy

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

Partneri