Šéfkuchár varí z vareného mäsa

Aj dnes sme sa zamerali na varenie jedla vhodného aj do jedální či školských jedální.

Dnes budeme používať mäso aj zeleninu, ktorú sme použili na urobenie dobrého vývaru s haluškami.  

  

Pripravíme si suroviny

 400 g uvarenej koreňovej zeleniny, 400 g uvareného hovädzieho mäsa, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 200 g masla, hrsť posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie

  

Začíname pracovať

 Na troche masla opražíme do sklovita cibuľu a cesnak. Mäso so zeleninou pomelieme. Spolu s maslom a opečenou cibuľou zmiešame do ucelenej hmoty. Osolíme a okoreníme. 

          

Naporcujeme do ryžových "papierov" a zabalíme - zvinieme do rolky. Pripravíme si rolky do pekáča. Postupne opečieme na grilovacej panvici zo všetkých strán.

Podávame

 Podávame s varenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou. 

 

Hľadať

Kalendár udalostí

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Akcie

17
nov
Zámok Schloss Hof Rakúsko
-
Schloßhof

20
nov
Centrum rodiny Bratislava-Dúbravka

08
dec
Čajovňa Symetria v Devínskej Novej Vsi

Výstavy

16
nov
Schloss Hof
-
Schloßhof

Partneri