Ponúkame vám pár receptov z rúk šéfkuchára Romana.
Stretli sme sa so šéfkuchárom Romanom práve, keď robil studené misy. Veľmi som mu nemohla pomôcť a tak som radšej nezavadzala, len som pozorovala ako a kam čo ukladá a občas fotila. Dlho to však nevydržal. Už si asi zvykol, že som mu vždy s foťákom za chrbtom a tak sa mi ponúkol, že ma naučí lososovú plnku do vajíčok. Neodmietla som.
Tentokrát sme si vymenili role so šéfkuchárom Romanom. Chcela som od neho nejaký recept k Veľkej noci a medzi iným som spomenula Veľkonočnú hrudku. Na moje prekvapenie som zistila, že toto jedlo vôbec nepozná. Nuž sme mu jednu s dcérou uvarili.
Čo nevidieť je tu Veľká noc a ešte pred ňou zelený štvrtok. Väčšina z nás v tento deň varí špenátovú polievku alebo špenátový prívarok s vajíčkom a zemiakmi. Ak by ste chceli skúsiť niečo iné - menej tradičné, nechajte sa inšpirovať.
Tak toto jedlo je ozaj úžasné. Chutí neskutočne dobre a pritom je také diétne. Navyše sa dá pripraviť ľahko a rýchlo. Má všetko, čo by som od jedla chcela.
Dnes nám pán šéfkuchár Roman predstavuje svoje Gundel palacinky, ktoré dostali meno podľa svojho tvorcu budapeštianského kuchára pána Gundela.Trošku som pána Romana vyprovokovala, že nerád varí sladké.
Dnes vám predstavíme mladého pizza kuchára Andreja, ktorý spolu s nami u nás doma urobí cesto na pizzu ako robí dennodenne v práci. Možno o pár rokov ako šéfkuchár bude spomínať ako ešte mladé ucho piekol pizzu pre naše dobre-napady.sk.
Keď bol syn malý a začala som ho prikrmovať, varievala som mu práve králičie mäso. Endokrinologička nám odporučila, že je jemné, ľahko stráviteľné.
Viem väčšinou sa začína s kuracím mäsom. Syn ho však vtedy nesmel pre rastové hormóny čo obsahuje a podobne.